Tiny Giant FAQ

Če se ravno seznanjaš z našimi obrokci in konceptom, ki ga zasledujemo potem imaš verjetno pravo goro vprašanj. Vsekakor si na pravem mestu. Pripravili smo ti najpogostejša vprašanja naših uporabnikov, ki so imeli ob svojih začetkih podobna vprašanja, kot jih imaš sam.

Popular Questions

Najpogostejša vprašanja

1. Zakaj so Tiny Giant obrokci super zajtrk?

Zelo preprosto, Tiny Giant obrokci so odlična mešanica super živil, s katerimi na zelo enostaven in hiter, predvsem pa popolnoma naraven način telesu zagotovimo potrebna hranila za premagovanje vsakodnevnih izzivov. Z vsakim Tiny Giant obrokom zagotovimo svojemu telesu 25% priporočenih dnevnih količin beljakovin in vlaknin, bogate OMEGA 3 maščobne kisline ter 15 vitaminov in mineralov. Tiny Giant obrokci so 100% rastlinskega izvora, brez sladkorja, glutena in laktoze ter odličnega okusa.

O naših Tiny Giant obrokih si preberite več tukaj.
Tiny Giant obrokci so priporočljivi praktično za vse ljudi, saj so narejeni iz naravnih sestavin, rastlinskega izvora, priročni in zelo zdravi. Najbolj pa so primerni za vse, ki se zavedajo pomembnosti zdrave in uravnotežene prehrane, a jim zanjo enostavno zmanjkuje časa. Naj hiter življenjski slog ne bo več izgovor za slabe prehranjevalne navade.
Tiny Giant obrokci niso bili ustvarjeni kot produkt za hujšanje, vendar se odlično ujamejo z vsako dieto. Obrokci vsebujejo ogromno potrebnih hranil, ki jih telo potrebuje za normalno delovanje, visoka vsebnost vlaknin pa poskrbi, da boste siti še nekaj ur. Zaradi zasledovanja koncepta izogibanja praznim kalorijam je TinyGiant obrok tako primeren tudi za tiste, ki želite izgubiti ali nadzorovati svojo težo.
Zavedamo se, da nimamo vsi enakega okusa, zato imamo na izbiro široko paleto Tiny Giant mavričnih okusov, vsak sestavljen iz skrbno izbranih sestavin. Brez skrbi, za vse nove naročnike smo pripravili tasting paket, ki vsebuje čisto vse okuse, da se boš lažje odločil, kateri okusi ti najbolj odgovarjajo.

Naroči svojega tukaj: https://tiny-giant.net/sl/products/tasting-product

Seveda, Tiny Giant obrokci so popolnoma rastlinskega izvora! Naši produkti ne vsebujejo nobene sestavine živalskega izvora, tudi čokolada je 100% rastlinskega izvora.
Ojoj, se opravičujemo za nastalo nevšečnost. Prosimo pišite nam na elektronski naslov hi@tiny-giant.net in nam opišite nastalo težavo, mi pa vam jo bomo rešili kar se da hitro.
Seveda, dokler pošiljke še ni prevzel kurir nam lahko vse spremembe sporočite na hi@tiny-giant.net.
Po prejemu paketa lahko v 14 dneh paket vrnete in vrnili vam bomo celotno kupnino. Le strošek vračila je v vaši domeni. V kolikor pa vrečko predhodno odprete pa le te ne morete več vrniti.
Product Questions

Vprašanja o produktu

1. Zakaj so Tiny Giant obrokci super zajtrk?

Zelo preprosto, Tiny Giant obrokci so odlična mešanica super živil, s katerimi na zelo enostaven in hiter, predvsem pa popolnoma naraven način telesu zagotovimo potrebna hranila za premagovanje vsakodnevnih izzivov. Z vsakim Tiny Giant obrokom zagotovite svojemu telesu 25% priporočenih dnevnih količin beljakovin in vlaknin, bogate OMEGA 3 maščobne kisline ter 15 vitaminov in mineralov. Tiny Giant obrokci so 100% rastlinskega izvora, brez sladkorja, glutena in laktoze ter odličnega okusa.

O naših Tiny Giant obrokih si preberite več tukaj.
Tiny Giant obrokci so priporočljivi za vse ljudi, saj so narejeni iz naravnih sestavin, rastlinskega izvora, priročni in zelo zdravi. Najbolj pa so primerni za vse, ki se zavedajo pomembnosti zdrave in uravnotežene prehrane, a jim zanjo enostavno zmanjkuje časa. Naj hiter življenski slog ne bo več izgovor za slabe prehranjevalne navade.
Mali (tiny) po velikosti in velik (giant) po vsebini. 😉
Kako naj vem katere okuse Tiny Giant obrokcov naj naročim?
Zelo preprosto. Streseš vsebino vrečke v skledico ali celo v skodelico in jo preliješ s 70ml do 140ml svoje najljubše tekočine. Lahko si ga pripraviš z mlekom ali mleku podobnim napitkom, jogurtom ali celo vodo. Vse skupaj premešaš in počakaš vsaj eno minuto, da se sestavine aktivirajo. Po želji si lahko obrok pripraviš s toplim mlekom oziroma napitkom, lahko si ga dopolniš s svežim sadjem ali oreščki ali pa iz njega celo spečeš okusno sladico. Meja pri pripravi je le tvoja domišlija.
Na izbiro imamo široko paleto Tiny Giant mavričnih okusov. Nekateri so čokoladni, nekateri bolj sadni, tretji kombinacija obojega, dovolj različni, da zadovoljimo različne okuse, a vseeno dovolj podobni, da vam bodo vsi okusi všeč. Tekstura je povezana in spominja na kašico, gostota pa je odvisna od količine dodane tekočine. Ste jo dodali preveč? Brez skrbi, s pretekom časa se bo obrok zgostil. V kolikor postane pregost, samo dolijemo še malo tekočine.

Poskusite vse okuse zbrane v tasting paket tukaj.
Seveda. Tiny Giant obrokci vsebujejo le pravo sadje odlične kvalitete. Sadje je liofilizirano, kar pomeni, da se ohranijo skoraj vsa hranila, ker pa praktično nima vsebnosti vode tako zaužijemo približno 5x do 6x več sadja, kot bi ga sicer.

Preberite si članek o vseh prednostih postopka liofilizacije tukaj.
Trajnostno delovanje je naša glavna vrednota. Trudimo se izbirati partnerje, ki delijo iste vrednote. Predno se naše sodelovanje začne partnerja dodobra spoznamo in preverimo, saj samo tako zagotavljamo, da sodelujemo le z najboljšimi podjetji na trgu, s katerimi si delimo isti cilj. Naši produkti so tudi popolnoma rastlinskega izvora, kar pomeni, da so surovine same po sebi zelo trajnostno naravnane, z našim liofiliziranim sadjem pa se strastno bojujemo še proti zavrženi hrani.

Več o naših surovinah in trajnostni prehrani si lahko prebere na našem blogu tukaj.
Order and Shipping Questions

Vprašanja glede nakupa in pošiljanja

1. Kakšni paketi so na voljo in kateri je najprimernejši zame?

Na voljo imamo tri različne velikosti paketov, ki vsebujejo 10, 20 ali 30 vrečk Tiny Giant obrokov. Vsak paket si lahko sestavite z okusi po lastni želji. Paket 10 vrečk je najbolj primeren za ljudi, ki vključujejo Tiny Giant obrokce občasno v svoj jedilnik. Paket 20 vrečk je primeren za vse, ki Tiny Giant obrok uživajo v delovnih dneh, bodisi za zajtrk, bodisi na službenem mestu. Paket 30 vrečk pa je primeren za vse, ki uživamo v Tiny Giant obrokih vsak dan, zelo primeren pa je tudi za pare. Z mesečno naročnino na kateri koli paket pa vam ceno znižamo še za dodatnih 10%.

Vsem, ki pa naših okusov še ne poznate, smo pripravili tasting paket, ki vsebuje čisto vse okuse, da si boste lažje sestavili svoj paket. Naroči svoj paket tukaj.
Vsi paketi ponavadi prispejo v 2 do 5 delovnih dneh od oddaje naročila. Ob izjemnih priložnostih se lahko zgodi, da paket prispe kasneje, vendar je to malo verjetno.
Seveda, dokler pošiljke še ni prevzel kurir, nam lahko vse spremembe sporočite na hi@tiny-giant.net.
Po prejemu paketa lahko v 14 dneh paket vrnete in vrnili vam bomo celotno kupnino. Le strošek vračila je v vaši domeni. V kolikor pa vrečko predhodno odprete pa le te ne morete več vrniti.
Ko bo kurir prevzel tvojo pošiljko boš prejel potrditveni sms, v katerem boš našel številko pošiljke s katero lahko svoji pošiljki tudi sledite.
Diet and Nutritional Questions

Prehrambena vprašanja

1. Ali so vsa hranila v Tiny Giant obrokcih naravno prisotna ali so dodana?

Tiny Giant obrokci vam zagotovijo vsa hranila na popolnoma naraven način. Popolna mešanica skrbno izbranih naravnih sestavin, kot so semena, oves, oreščki, liofilizirano sadje in super živila sestavlja super bogato hranilno vrednost vsakega obroka na zelo trajnosten način.

Preberite si več o samih sestavinah tukaj.
Tiny Giant obrokci niso bili ustvarjeni kot produkt za hujšanje, vendar se odlično ujamejo z vsako dieto. Obrokci vsebujejo ogromno potrebnih hranil, ki jih telo potrebuje za normalno delovanje, visoka vsebnost vlaknin pa poskrbi, da boste siti še nekaj ur. Zaradi zasledovanja koncepta izogibanja praznim kalorijam je TinyGiant obrok tako primeren tudi za tiste, ki želite izgubiti ali nadzorovati svojo težo.
Ne, Tiny Giant obrokci ne vsebujejo glutena in so popolnoma brezglutenski produkt. Prav vsi naši obrokci vsebujejo brezglutenski oves.

Okus Apple Pie - vsebuje oreh prav tako pa lahko vsebuje sledove ostalih oreščkov.

Okus Choco-Hazel - vsebuje lešnike prav tako pa lahko vsebuje sledove ostalih oreščkov.

Okus Choco-Bomb - lahko vsebuje sledove oreščkov.

Okus Choco-Raspberry - lahko vsebuje sledove oreščkov.

Okus Strawberry - lahko vsebuje sledove oreščkov.

Okus Very Berry - vsebuje črni sezam prav prav tako pa lahko vsebuje sledove oreščkov.

Seveda, Tiny Giant obrokci so popolnoma rastlinskega izvora! Naši produkti ne vsebujejo nobene sestavine živalskega izvora, tudi čokolada je 100% rastlinskega izvora.
Večino sestavin v trenutni sestavi imamo organskih, kmalu pa bodo čisto vse sestavine naših obrokcov 100% organske. To vam obljubimo.
Na kratko, seveda!
Trajnostna prehrana je vsako prehransko živilo, ki nam zagotovi potrebna hranila za naše zdravje, je dostopno in proizvedeno z najmanjšim vplivom na naše okolje, tako ekosistem, kot tudi vse skupnosti.
Obrokci imajo relativno nizko vsebnost sladkorja in visoko vsebnost vlaknin, zato so primerni tudi za ljudi z diabetesom. Priporočamo omejitev na eno vrečko na dan.
Tiny Giant obrokci so še kako primerni za mladostnike vseh starosti. Otroci obožujejo naše Tiny Giant obrokce, zaradi živahnih barv, karakterja in okusa, vi pa ste lahko ob tem mirni, saj vaš otrok prejme potrebna hranila za njegovo rast in razvoj na popolnoma naraven način.
Ker imajo Tiny Giant obrokci visoko vsebnost prehranskih vlaknin in maščob niso najprimernejša hrana za bolnike, ki imajo bolezen v fazi zagona. V fazi remisije pa je priporočena raznolika in uravnotežena prehrana, zato je uživanje Tiny Giant obrokov v tej fazi bolezni priporočljivo. Vsekakor pa pred zaužitjem priporočamo posvetovanje z osebnim zdravnikom.